Voorwaarden

 

AUTEURSRECHT/COPYRIGHT

Ontwerp + concept zijn en blijven eigendom van ontwerper Valérie De Schutter / Lalalie.

het geleverde ontwerp mag dan ook NIET zonder toestemming van Valérie De Schutter aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden.

bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

 

ANNULATIE

Indien een aanbetaling werd gedaan, is deze niet restitueerbaar (wordt niet terugbetaald bij annulering). in alle andere gevallen geldt een annulatiekost van 50 euro (100 euro bij kaarten op maat). Als er eenmaal gedrukt is, kan de bestelling niet geannuleerd worden,

geen terugbetaling meer worden gevraagd en moet het volledige factuurbedrag voldaan worden.

 

CONTENT

De klant is zelf verantwoordelijk voor het aandachtig overlezen en controleren van eventuele (spelling)fouten in de digitale proeven.

 

Uiteindelijke geboortedatum, gewicht en lengte worden door de klant geleverd

per mail naar valerie@lalalie.be of SMS naar +32472 21 44 31.

Zodat er geen verwarring kan ontstaan.

 

De klant is ook zelf verantwoordelijk voor het gebruiksrecht van zelf aangeleverde tekst of beeldmateriaal.

 

KLEUREN

Hou er rekening mee dat de kleuren van de online proef op elk computerscherm anders zijn en kunnen verschillen van de uiteindelijke kleur op papier. Dit kan liggen aan de instellingen van uw beeldscherm, de drukpers, weersomstandigheden, papiersoort etc...

hierdoor kan het ook zijn dat de kleuren van de kaartjes ten opzichte van bvb. labels, wikkels of canvas licht variëren.

 

LEVERING

Geboortekaartjes kunnen afgehaald worden te Ruisbroek of geleverd worden op een door de klant opgegeven adres.

Niet alle producten kunnen afgehaald worden, soms is versturen de enige optie. Eventuele verzendkosten zijn NIET inbegrepen (tenzij anders vermeld). Al onze pakketjes worden zo snel mogelijk verstuurd met gerenommeerde bedrijven als bpost, GLS , UPS of post.nl.

Lalalie is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele vertragingen! Alle leveringstermijnen zijn indicatief.

 

BETALING

Betalingen gebeuren enkel via overschrijving. Bij laattijdige betaling kunnen nalatigheids-, administratie- en herinneringskosten aangerekend worden. Kortingscodes & acties zijn NIET cumuleerbaar. Eens het ontwerp goedgekeurd is, maken wij de factuur op en versturen deze via mail. Enkel na betaling van het totaalbedrag worden de kaartjes gedrukt en verzonden.

 

EXTRA'S

Wanneer de voorziene ruimte voor aanpassingen overschreden wordt (vanaf meer dan 4 versies), kunnen extra kosten in rekening gebracht worden (dit wordt op voorhand gemeld). Ook het ontwerpen van extra’s zoals speciale wikkels, specifieke labels of andere kaartjes etc. is niet in de prijs gerekend. Het achteraf bijdrukken van kaartjes kan enkel boven de 50 exemplaren. 

 

VERZAKINGSRECHT

Gezien de aard van het product, beschikt de consument niet over het recht om van de aankoop af te zien. zie punt 2: annulatie voor meer details.

 

KLACHTEN

Gezien de aard van het product, moeten eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk binnen de 24 uur na ontvangst van het pakket EN vóór elk gebruik, gemeld worden via e-mail of sms aan Lalalie.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Valérie De Schutter verbindt zich ertoe alle bestellingen met zorg uit te voeren. Alle prestaties zijn middelenverbintenissen en zijn geen resultaatsverbintenissen. Valérie De Schutter kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige fout (zelfs een grove fout) van haar of haar aangestelden, behoudens ingeval van bedrog. De totale aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan de prijs die door de klant werd betaald voor de diensten of producten die aanleiding gaven tot het schadegeval. Wat de diensten afkomstig van derde leveranciers betreft, aanvaardt Lalalie geen enkele aansprakelijkheid boven of anders dan de aansprakelijkheid die derde leveranciers bereid zijn te aanvaarden voor hun producten of diensten.

 

PRIVACY

Alle informatie over het gebruik van onze website en hoe wij omgaan met uw privacy, is te vinden via deze link.

 

ONZE GEGEVENS

LALALIE

Valérie De Schutter

Rietveld 23

2870 Ruisbroek

BTW BE0644 773 945