ONZE KLANTEN

aan het woord

voeg jouw ervaring toe!

Asset 32.png

Na even samen te zitten met Valerie heeft zij ons geboortekaartje in een mooi jasje gestoken.
Wij waren direct verliefd op het ontwerp en hebben hier dan ook niets anders dan lovende commentaren over gekregen.
Alvast bedankt voor het unieke ontwerp! 

-

Sara, Kenny en Kian

geboortekaart_kian.jpg
voorkant_geboortekaartje_website_knop.jp
Stig.jpg
Asset 31.png

Lalalie tovert telkens weer een mooi ontwerp uit haar hoed. Wij zijn zeer blij met de geboortekaarten voor onze zoontjes. Ons basisidee werd telkens in een mooi jasje gegoten. De toegevoegde details, maken het geheel compleet.

-

Elly & Kenny

Asset 30.png

Valérie heeft aandachtig geluisterd naar onze wensen en heeft deze omgezet in een origineel en prachtig ontworpen uitnodiging voor ons trouwfeest. We werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het ontwerp- en drukproces en er werd telkens rekening gehouden met onze feedback. Erg professionele aanpak!

-

Dieter & Loes

trouwkaart_dieterLoes.jpg
ontwerp_trouwkaart_B.jpg
Asset 21.png

Graag wil ik u nogmaals bedanken voor de mooie uitnodigingen die u gemaakt heeft voor ons huwelijk. Ze waren echt zoals ik het wou. Ook nog een extra bedankje voor de speciale enveloppen te zoeken die ik in gedachten had.

-

Linsy

Asset 31.png

Heel erg bedankt voor het mooie kaartje en bijpassende suiker! Wij hebben al héél veel positieve reacties gekregen van familie & vrienden. (in samenwerking met Bollebuiksken)

-

Stan, Ruben, Jonathan & Kristien

geboorteconcept.jpg
laura_geboortekaart_LR.jpg
Asset 32.png

Bedankt voor de fijne samenwerking! Een topontwerp, rekening houdend met onze ideeën. Extra naamstickers, naamkaartjes, stickers voor de potlooddoosjes waren allemaal geen probleem. Wij wisten het geslacht niet op voorhand, maar alles was zeer snel geleverd na de bevalling. Wij zijn zeer blij met de uitstekende service en we gaan zeker beroep op jou doen bij volgende kaartjes!

-

Inge, Alexander, Lars & Laura

geboortekaartje_lemontree.jpg
Asset 30.png

Na een paar ontwerpen van Valérie, werden we helemaal verliefd op dit originele geboortekaartje! Valérie geeft een goede service, je krijgt snel reactie en bovendien zijn de kaartjes van mooie kwaliteit. We hebben haar ook aangeraden bij een aantal vriendinnen en zij waren ook heel tevreden met het resultaat! Nogmaals bedankt!

-

Mattias, Hannah & Nova