EEN KAARTJE OP MAAT

werkwijze

Kaartjes op maat zijn exclusief en worden dus nadien niet opgenomen in onze eigen collectie. Niemand anders zal dus hetzelfde kaartje kunnen kopen. Wat eventueel wel kan, is dat bepaalde grafische elementen (lettertype, iconen...) hergebruikt worden
in een ander ontwerp.

Asset 22.png
Asset 15.png
Asset 18.png

7 ENKEL BIJ GEBOORTEKAARTJES:

Kindje geboren? Sms ons dan de laatste gegevens. (0472/214431). Dan wordt het kaartje aangepast en sturen we de finale pdf naar de drukker.

4 BETAAL

Ga je akkoord met de totaalprijs? Gelieve dan een voorschot te storten van 100 euro. Dan gaan wij aan de slag!

1 PAPIERSAMPLE

Wij werken standaard met 3 papiersoorten: Tintoretto Gesso, Linnenpersing & kraft. Het is mogelijk gratis een samplepakket op te vragen. Stuur een mailtje naar valerie@lalalie.be. Ook andere papiersoorten zijn mogelijk. Dan maken wij een offerte op maat.

Asset 21.png
Asset 16.png
Asset 19.png

8 LEVEREN OF ZELF AFHALEN

Je drukwerk kan gratis geleverd worden of afgehaald op ons adres. Indien de bestelling voor 16 uur gebeurt tijdens een werkdag, worden de kaartjes de volgende dag geleverd.*

 

* Machinestoringen of andere calamiteiten kunnen ervoor zorgen dat je pakketje vertraging oploopt. We houden je dan op de hoogte.

5 ONTVANG DE DIGITALE PROEF

Op basis van alle informatie die wij hebben gekregen, ontwerpen wij jouw kaartje. Op dit ontwerp zijn maximaal 2 of 4 correctierondes mogelijk. 

De digitale ontwerpen worden telkens via mail verstuurd. 

2 HET CONCEPT

Ofwel heb je een eigen idee en weet je precies wat je wil, ofwel gaan we samen op zoek naar iets dat 100% bij je past & starten we vanaf 0. Je kan ons briefen via mail, Skype of door eens langs te komen (enkel na afspraak).

Asset 17.png
Asset 20.png
Asset 14.png

9 FEEDBACK

Na de geboorte horen we graag jullie reactie over de geboortekaartjes en onze dienstverlening!

6 GOED VOOR DRUK

Zodra de kaart helemaal naar wens is, vragen wij om het ontwerp definitief goed te keuren (= goed voor druk). Lees dan zeer aandachtig de tekst op de kaart goed na, zodat er geen typfouten in staan.

3 KIES JE EXTRA’S

Ook extra’s zoals een babyborrelkaartje, save the date of ceremonieboekje kan je bestellen.